Arcoknak (Facebook)

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy mindig megtalálj minket!

Kategóriák

Üzemeltető: Blogger.

Legfrissebbek

Imádom...

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Ads Header

2013. október 13., vasárnap


Chris a nyugat-virginiai Appalache-hegységben autózik. Sietõs az útja, állásinterjúra igyekszik. Legnagyobb bosszúságára forgalmi dugó akadályozza továbbhaladását. Chris az elhagyott dűlõúton próbálja kikerülni az akadályt. Az erdõben azonban baleset éri, összeütközik egy másik kocsival. Miután mindkét autó használhatatlanná vált, elhatározzák, hogy gyalog indulnak segítségért. Útközben összetűzésbe keverednek három hegyi emberrel, akik üldözõbe veszik õket. Akiket ezek az emberek levadásznak, fel is falják.

Megnézem (Youwatch)



A történet Nyugat-Virginia sűrű erdõségeiben játszódik. A veterán ezredes, Dale Murphy a házigazdája egy újdonsült post-apokaliptikus valóságshow-nak, amelynek résztvevõi hamarosan rájönnek, hogy az erdõben élõ belterjes klán õket szemelte ki vacsora gyanánt. A rémálom kezdetét veszi, suhannak az íjak és balták csapódnak be, a mészárlás immár elkerülhetetlen...


Az elõzõ alkalommal csak egy csapat táborozó volt az ellenfele a három kannibál hegyi embernek, most azonban nekik is jóval nagyobb kihívás lesz a vadászat: egy rabszállító buszról szöknek meg halálraítélt fegyencek, akik az õ erdejüket választják búvóhelynek. A harc megkezdõdik, de a vége megjósolhatatlan: a mutáns gyilkosok vagy az elítélt gyilkosok maradnak felül ? azaz életben?


A sorozat folytatódik, ez már a 4. rész lesz. Egy teljesen elszigetelt kórháznál, Nyugat-Virginia-ban, három undorítóan torz mutáns kezd el könyörtelenül gyilkolni. Évtizedekkel később, ennek a vérszomjas kannibál családnak új zsákmánya akadt, egy csoport fiatal síelő, akik egy hóvihar miatt a vadonban rekedtek. Két választásuk van, meghalnak, vagy küzdenek az életükért.



A kannibál testvétek tombolása ezúttal egy apró bányászfaluban folytatódik, ahol Halloween éjszakáján minden évben megrendezik a legendás Hegyi ember fesztivált, egy óriási, féktelen és vad jelmezes partit. A buli azonban idén egy csapat egyetemista számára véresen komoly fordulatot vesz...

0 megjegyzés:

Filmlista