Arcoknak (Facebook)

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy mindig megtalálj minket!

Kategóriák

Üzemeltető: Blogger.

Legfrissebbek

Imádom...

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Ads Header

2013. augusztus 28., szerda
Szabadítsátok ki Willyt! (Free Willy)
Megnézem (Vidto)
Megnézem (Youwatch)
Megnézem (Indavideo)
Megnézem (Donevideo)

Willy, az óceántól és családjától elszakított három tonnás kardszárnyú delfin (ismert elnevezése: gyilkos bálna) elenyésző számú hétvégi turistát kellene, hogy szórakoztasson a kisvárosi delfináriumban, amire azonban nem hajlandó a fogságban. A kőszívű tulajdonos be akarja zárni a show-t. Ekkor találkozik Willyvel Jesse, a tizenkét éves, igaz családi háttér nélküli utcagyerek. Gyorsan egymásra találnak, ám Willy még új barátja kedvéért sem hajlandó produkálni magát a nagyközönség előtt. A főnök most már hajthatatlan, s Willy elpusztítása mellett dönt, amit Jesse és az idomárok nem hagyhatnak.

Szabadítsátok ki Willyt! 2. (Free Willy 2: The Adventure Home)
Megnézem (Vidto)
Megnézem (Youwatch)
Megnézem (Indavideo)
Megnézem (Donevideo)

Borzalmas környezeti katasztrófa történik az öböl közelében, egy nyersolajat szállító tanker zátonyra fut és hatalmas mennyiségű olaj kerül a vízbe. A három bálna, élükön Willyvel az öbölben rekednek, s ha hamarosan nem kapnak segítséget, elpusztulnak. Jesse és társai életüket is kockára teszik, hogy barátaikat megmentsék. De Jesse-t a kíméletlen üzletemberek és a katasztrófa mellett más is aggasztja, féltestvére, Elvis, aki anyjuk halála miatt náluk tölti a nyarat. A Szabadítsátok ki Willyt! folytatása megható történet az ember és állat barátságáról, és a napjainkban igencsak aktuális környezetszennyezés hatásairól.

Szabadítsátok ki Willyt! 3. (Free Willy 3: The Rescue)
Megnézem (Vidto)
Megnézem (Played)
Megnézem (Youwatch)
Megnézem (Indavideo)
Megnézem (Donevideo)

Jesse barátja, Randolph a bálnák életét kutatja a Csendes-óceán északnyugati partjainál. Jesse itt találkozik újra Willyvel, a bálnával, és itt ismerkedik meg Max-szal, a tízéves kisfiúval, aki szintén imádja a tengert és a tenger különös élővilágát. Ám Willyre és társaira orvvadászok leselkednek. Jesse, Max és barátaik azonnal akcióba lépnek, hogy a Max apja, John Wesley kapitány vezette bálnavadászoktól megmentsék Willyt és családját.

0 megjegyzés:

Filmlista