Arcoknak (Facebook)

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy mindig megtalálj minket!

Kategóriák

Üzemeltető: Blogger.

Legfrissebbek

Imádom...

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Ads Header

2013. augusztus 13., kedd
Star Wars I. - Baljós árnyak
Nyugtalanság uralkodik a Galaktikus Köztársaságban. A távoli csillagrendszerekbe irányuló kereskedelmi utak megadóztatásának tervét heves viták övezik. A kapzsi Kereskedelmi Szövetség felfegyverzett csatahajóival blokád alá veszi a parányi Naboo bolygót. A Főkancellár titokban útnak indít két Jedi lovagot, a béke és az igazság szerzőit, hogy oldják meg a konfliktust és védjék meg Amidala királynőt. Hamarosan azonban kényszerleszállást kell végrehajtaniuk a Tatooine-on, ahol találkoznak az ifjú Anakinnal, akiben túlárad az erő.

Star Wars II. - A klónok támadása
Megnézem (Vidto)

Tíz év telt el az előző részben elbeszélt események óta. A titokzatos Dooku gróf (Christopher Lee) vezetésével naprendszerek lépnek ki a Galaktikus Köztársaságból, míg a maroknyi jedi lovag kevés ahhoz, hogy fenntartsa a békét és a rendet. Padmé Amidala (Natalie Portman) ellenzi a hadsereg felállítását, ezért megpróbálják félreállítani. A tanács testőrt rendel mellé: Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) tanítványát, az ifjú Anakin Skywalkert (Hayden Christensen) bízzák meg a feladattal. Míg ők a további támadások elől bujkálnak, Obi-Wan a merénylő után nyomoz. Egy távoli bolygón különös titkokra bukkan: egy klóngyárban olyasmi készülődik, amely eldöntheti a közelgő polgárháború kimenetelét.

Star Wars III. - A shitek bosszúja
Megnézem (Vidto)

A tanács Obi-Wan Kenobit (Ewan McGregor) bízza meg azzal, hogy felkutassa és a törvény színe elé hozza őket a klónháború felelőseit. Ezalatt Palpatine szenátor (Ian McDiarmid) egyre nagyobb hatalomra tesz szert, létrehozza a Galaktikus Birodalmat. A szenátor közvetlen társaságában Anakin (Hayden Christensen) egyre nehezebben tud ellenállni Palpatine befolyásának, aki mindent elkövet, hogy a fiatal jedit a sötét oldalra csábítsa.

Star Wars IV. - Új remény
Megnézem (Vidto)

Réges régen, egy távoli galaxisban kezdődött a nagy kaland, amikor Leia Organa hercegnő (Carrie Fisher) két fura robottal egy alig értékelhető hologramot küldött az egyetlen Jedi lovagnak, a remeteként élő Ben Kenobinak (Alec Guinness). Az idős jedi Luke Skywalker (Mark Hamill), Han Solo (Harrison Ford) és szőrős vukija, a hatalmas Chewbacca társaságában útra kel, hogy kiszabadítsa a hercegnőt Darth Vader fogságából, és győzelemre vigye az igaz ügyet az egész Galaxisban.

Star Wars V. - A birodalom visszavág
Megnézem (Vidto)

A felkelők maréknyi csapata a hó borította Hoth bolygó földalatti támaszpontján rejtőzködik. A szondák azonban felfedik a rejtekhelyet és hamarosan birodalmi lépegetők lepik el a bolygót. Han Solo, Chewbacca és Leia a megbízhatatlan Lando Calrissian segítségét kérik. Nem is sejtik, hogy a birodalom rettegett ura, Darth Vader már várja őket nem kis meglepetést tartogatva Han számára. Luke Skywalker a Dagobah rendszerben az utolsó és legnagyobb Jedit, Yodát keresi, hogy felkészülhessen a végső összecsapásra az Erő sötét oldalával. A sodró lendületű akció, a speciális effektusok és George Lucas varázslatos képzelőereje a mozitörténet és a sorozat egyik legnagyobb alkotásává teszi a filmet.

Star Wars VI. - A jedi visszatér
Megnézem (Vidto)

Miután Luke (Mark Hamill) megmentette barátját, Han Solót és a szépséges Leia (Carrie Fisher) hercegnőt a biztos haláltól, ismét csatlakozik Yodához, hiszen igazi jedi lovaggá kell válnia ahhoz, hogy szembeszállhasson Darth Vaderrel (Sebastian Shaw) és az Erő sötét oldalával. Végre eljött a végső összecsapás ideje! A felkelők készen állnak arra, hogy megsemmisítő csapást mérjenek a Halálcsillagra. Arra azonban nem számítanak, hogy a bolygót elpusztíthatatlan energiapajzs védi és a Birodalom csapdába csalja őket.

0 megjegyzés:

Filmlista