Arcoknak (Facebook)

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy mindig megtalálj minket!

Kategóriák

Üzemeltető: Blogger.

Legfrissebbek

Imádom...

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Ads Header

2013. június 16., vasárnap
A balta (2006)



Egy turistacsoport kalandosnak ígérkező hajótúrára indul, de álmukban sem gondolták, hogy talán ez lesz életük utolsó kalandja. Az út során megismerik Victor Crowley legendáját, a fiúét, akire rágyújtották a házat, és akit apja egy baltával próbált kiszabadítani a lángoló épületből. Az ajtóra lesújtó apa azonban az ajtót belülről kinyitni próbáló, szabadulni vágyó fiába vágta a baltáját. A helybéliek szerint az eltorzult testű fiú szelleme még most is ott kísért a mocsárban. Amikor a turistacsoport csónakja elsüllyed, a fiatalok rájönnek, hogy a kísértethistória valóság: valaki egy baltával jár a lápon, és nem kímél senkit.

A balta 2. (2010)



Marybeth (Danielle Harris) egyszer már túlélt egy véres kalandot a félelmetes mocsárvidéken, ahol a torzszülött, baltás gyilkos, Victor Crowley (Kane Hodder) darabolja fel az odatévedő utazókat. Miután újra találkozik a Voodoo boltot üzemeltető Zombie tiszteletessel (Tony Todd), aki hajtóvadászatot indít Crowley ellen, elhatározza, hogy ismét felveszi a harcot a szörny ellen, aki megölte családját és barátait. Csatlakozik hát a tiszteletes által toborzott csapathoz, akiknek a feladata, hogy felkutassák és megöljék a mocsárban rejtőzködő Crowley-t.

A Balta 3. (2013)



A balta egy horror film franchise, amely töménytelen mennyiségű vérrel és különböző elhalálozási módszereket bemutatva kelti életre egy kisvárosi legenda történetét. Most pedig megérkezett a balta 3 (Hatchet III), amely valószínűleg az utolsó rész lesz.
Utoljára viszont még Victor Crowley szelleme széttép pár embert.
A történet onnan folytatódik, ahonnan a kettő végződött. A titok immár feltárult a világ szeme előtt és már nagy erejű kiképzett osztag fog a mocsár hírhedt gyilkosa után eredni.




0 megjegyzés:

Filmlista