Arcoknak (Facebook)

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy mindig megtalálj minket!

Kategóriák

Üzemeltető: Blogger.

Legfrissebbek

Imádom...

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Ads Header

2013. szeptember 3., kedd
Kerge kacsák (The Mighty Ducks)
Megnézem (Vidto)
Megnézem (Played)
Megnézem (Youwatch)
Megnézem (Donevideo)

Gordon Bombay (Emilio Estevez), a sztárügyvéd a győzelem érdekében apró csalásokra is képes. Egy közlekedési kihágás ürügyén főnöke szabadságolja, és közmunkára küldi egy iskola jégkorong csapatához. Gordon a szedett-vedett léha társaságot a saját eszközeivel próbálja sikerre vinni, ám a gyerekek fellázadnak. A könyörtelen ügyvéd kénytelen új módszerhez folyamodni, és visszaemlékezni gyermekkori önmagára, amikor a hoki volt minden álma. Akkori edzője, Reilly azonban derékba vágta ígéretes sportkarrierjét és a rutinos edző most is hasonló akcióra készül.

Kerge kacsák 2. (D2: The Mighty Ducks)
Megnézem (Vidto)
Megnézem (Played)
Megnézem (Youwatch)



Gordon Bombay (Emilio Estevez) életét teljesen felfordítják a Kacsák, amikor irányításával az utolsó helyről megnyerik a jégkorong-bajnokságot. A Hendricks sportszergyártó cég vezetője, a csoda láttán, Gordont választja a serdülő válogatott kapitányának, akinek az a feladata, hogy győzzön a világ legrangosabb nemzetközi bajnokságán, a Jóakarat Játékokon. A hirtelen nyakába szakadt népszerűség és anyagi jólét azonban hamarosan megteszi kártékony hatását, s lassan széthullik a csapat. Ráadásul legesélyesebb riválisuk, az izlandiak, agresszív edzőjük vezetésével csak arra készülnek, hogy jól megleckéztessék az amerikaiakat.

Kerge kacsák 3. (D3: The Mighty Ducks)
Gordy (Emilio Estevez) visszautasíthatatlan ajánlatot kap: ő lehet a nemzetközi versenyek felelőse. A csapatot lesújtja a hír, hogy Gordy elhagyja őket, hisz nem elég, hogy új iskolába kerülnek, még az edzőjük is idegen lesz. De mindez nem elég. Összetűzésbe kerülnek az iskola elitcsapatával, akik a Kacsák miatt lapátra kerültek. A gimnázium egyik befolyásos diákja minden kapcsolatát latba veti, hogy megvonassa az ösztöndíjukat, ráadásul az edzőt is ellenük hangolja. A sok kalandot megélt csapat tudja, itt már csak Gordon segíthet.

0 megjegyzés:

Filmlista